Vrijeschool de Waterlandschool in Purmerend is de vrije school voor Purmerend e.o.

Basisschool de waterlandschool is de vrijeschool van Purmerend en omgeving

Taal begint met een
boeiend verhaal

Gepubliceerd op: 24-03-2020

Thuis onderwijs

Nadat het bericht kwam dat alle scholen dicht gingen ten minste tot 6 april, zijn de leerkrachten hard aan het werk gegaan om ervoor te zorgen dat er werk voor de kinderen klaar lag dat door ouders opgehaald kon worden.

De leerkrachten geven ouders en kinderen instructie per mail, via Parro (het communicatieprogramma dat wij op school gebruiken), face-time, net wat nodig is. Op deze manier houden zij contact met ouders én kinderen. Verder nemen zij onder andere you-tube filmpjes op met verhalen en bedenken leuke activiteiten die de kinderen kunnen doen om deze tijd door te komen.

Natuurlijk missen we het elkaar zien, het samen dingen ontdekken en leren, het mopperen als iets niet gaat zoals afgesproken, de aai over de bol, het schouderklopje....

Maar we weten waarvoor we het doen; de gezondheid van anderen en onszelf gaat boven alles!