Rekenen is ook
het tellen van
je steken.

Buitenschoolse opvang

Er is vanaf 7.30 uur voorschoolse opvang (vo) en vanaf 13.00 uur is het mogelijk uw kind naar de buitenschoolse opvang (bso) te laten gaan. Dez opvang wordt georganiseerd door Sportify Kids.  De opvang is op dezelfde locatie als onze school dus voor uw kind verandert er niet veel. De bso is er op maandag, dinsdag,woensdag,donderdag en vrijdag van 13.00 uur tot 18.30 uur. Ook is er vakantieopvang.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op 0299 421672, of mailen naar info@waterlandschool.nl.

Sportify Kids is een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Om kwalitatief goede opvang te bieden hebben wij als doelstelling kinderen in een veilige omgeving op te vangen en de ruimte te geven om zich optimaal te ontwikkelen.
Emotionele veiligheid en plezier voor het kind staat bij ons hoog in het vaandel.

De unieke combinatie van pedagogisch medewerkers en sportinstructeurs zorgt elke dag voor een leuk en uitdagend aanbod van sport/spel, creatieve en muzikale activiteiten en geeft kinderen de mogelijkheid om zich na school lekker uit te leven!

Meer informatie over Sportify en hun werkwijze kunt u vinden op de website van Sportify.

logo sportify

Buitenschoolse opvang